Strantorgetløpet gjenoppstår

Postet av Litrim den 6. Mai 2013


Erik Skjellerud, Strandtorget og Stine Marie Borgen er allerede klar for Strandtorgetløpet og på plass i det nye start- og målområdet for løpet.  Strandpromenaden skifter navn til Strandtorgetløpet og flytter start og mål til sletta mellom Standtorget og Lågen. Litrim har inngått en 3 årskontrakt med Strandtorget som både Løpssponsor og Litrim-sponsor. 
Foto: Live Maren Mærthe Vold

Stine Marie Borgen som er markedsansvarlig i Litrim, har fremforhandlet avtalen med en entusiatisk senterleder Erik Skjellerud. Han har stor tro på løpet. Strandtorgetløpet har på en måte gjenoppstått etter en lang pause. På nittitallet og i førolympisk tid var Strandtorgetløpet et stort arrangement.

Når deltakerne stiller til start onsdag 15. mai er det som 3. løp i Sørdalskarusellen og forhåpentligvis med mange deltakere. I fjor var det 147 deltakere.

Første og siste del av løypa blir noe forandret i forhold til fra i fjor. Fra start går løypa en sløyfe sørover før den tar Strandpromenaden norover til Hovemoen og en runde på ca 2 km med retur mot Strandtorget og samme sløyfe som fra start og inn til mål på drøye 10 km. Kart og mer informasjon kommer i slutten av uka.

Påmeldingsportalen for de som ikke har vært med tidligere er åpen. Se egen artikkel.
Les mer i Byavisa denne uken.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.